Închirieri auto / mașini, rent a car în Bucuresti Otopeni aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Bucuresti Otopeni România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Bucuresti Otopeni România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bucuresti Otopeni.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Bucuresti Otopeni aeroport, Mașini de închiriat în Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bucuresti Otopeni România, mașini noi și ieftine de închiriat în Bucuresti Otopeni.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Bucuresti Otopeni Mașini de închiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni România Închirieri microbuz..

Distribuie și castiga o mașina de închiriat pentru un week-end

Distribuie și castiga o mașina de închiriat pentru un week-end pe care sa-l petreci asa cum îți doresti!

Descoperiti peisajele frumoase ale Romaniei cu o mașina gratuita oferita pentru un week-end. Nu uitati bagajele, camera foto și buna dispozitie. Drum bun!

Iti place sa calatoresti și sa descoperi imprejurimile dar nu dispui de un autoturism propriu sa faci asta? Sau intrebi prietenii dacă îți pot imprumuta autoturismul însă nu este posibil? Nu va mai faceți griji! Suntem aici să vă ajutam sa calatoriti mai usor prin tara și am decis ca, pentru un weekend, să vă dam unul din autoturismele noastre. Gratuit! Tot ceea ce aveți de făcut este sa distribuiti și sa apreciati această pagina. În acest fel, cu ajutorul acordat de RomanianCarHire.com, furnizor de servicii de închirieri auto, poti merge intr-o excursie de un week-end cu familia sau prietenii în locuri noi și uimitoare.

Apreciem România cu peisajele sale pitoresti și am decis sa o promovam mai mult. Dorim sa o promovam nu doar pentru turistii straini ci mai ales pentru locuitorii acesteia. Astfel, speram sa facem o diferenta și sa ajutam persoanele nevoiase, persoanele care nu-și pot permite un autoturism și doresc sa calatoreasca, persoanele care merita o astfel de experienta după o saptamana de munca. Participa la concursul nostru, castiga și bucura-te de experienta! Este mai simplu decât crezi.

Un autoturism gratuit pentru un weekend pe care sa-l conduci acolo unde doresti în România? Poate suna prea bine ca să fie adevarat însă este! RomanianCarHire.com, furnizor de servicii de închirieri auto, va pune la dispozitie autoturismul în unul din următoarele orașe: Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt sau Roman. Alte orașe nu sunt incluse în acest concurs și castigatorul va trebui sa preia și sa returneze autoturismul în unul din orasele mentionate.

Autoturismul (cel puțin Categoria Compact - Ford Focus) va fi pus la dispozitie pentru un week-end în data anuntata ulterior de către organizator. Autoturismul va fi stralucitor (proaspat coafat de spalatoria auto) și pus la dispozitie cu rezervorul plin iar castigatoru trebuie sa-l returneze în aceleași condiții după 48 ore. Scaunul de copil poate fi pus la dispozitie,la cerere, în mod gratuit.

Castigatorul trebuie sa facă fotografii în timpul week-end-ului, incluzând fotografii cu autoturismul pus la dispozitie gratuit și trebuie sa le posteze pe retelele de socializare. Un număr de minim 20 de poze trebuie să fie făcute și apoi puse la dispozitia organizatorului pentru a le include în campaniile sale de marketing.

Concursul se va desfasura în fiecare luna, sau, în cazul în care numărul de distribuiri (persoane inscrise) nu atinge minimul de 200 intr-o luna, va fi reprogramat pentru luna următoare. Primul concurs incepe în luna Noiembrie 2015. Acesta va continua până la sfarsitul lunii sau până la sfarsitul lunii Decembrie în cazul în care numărul de persoane inscrise este mai mic de 200.

Cerintele minime pentru a putea participa la acest concurs sunt: varsta minim 24 ani și permis de conducere de cel puțin 1 an.

Distribuie această pagina și rezerva-ti o sansa de a beneficia de un autoturism, gratuit, pentru un week-end pe care sa-l petreci asa cum îți doresti.

Castigatorii editiilor precedente ai acestui Concurs:

Concursul din Noiembrie 2015 - Premiul se acorda în intervalul 11 - 13 Decembrie 2015

Concursul s-a incheiat în data de Decembrie 1, 2015. Pana la această data, un număr de 252 persoane s-au inscris în concurs dand share și like la pagina concursului.

Fiecare persoana, în ordinea în care au dat like și share, au primit un număr cuprins între 1 to 252. S-a folosit random.org pentru a stabili castigatorul și rezerva acestuia în cazul în care castigatorul nu confirma faptul ca doreste autoturismul pentru un weekend.

Castigatorul este: Număr 94 - Moisanu Ionut - https://www.facebook.com/profile.php?id=100008514587693

Rezerva castigatorului în cazul în care acesta nu confirma ca doreste premiul sau nu indeplineste condițiile: Număr 51 - Dan Berehoi - https://www.facebook.com/dan.berehoi

Multumim tuturor participantilor și va dorim mult succes la următoarele concursuri.

Castigatorul va fi contactat de unul dintre reprezentantii noștri care ii va trimite un mesaj către contul de facebook castigator. Castigatorul trebuie sa confirme ca doreste autoturismul în intervalul mentionat prin raspunderea la acel e-mail până la data și ora Decembrie 6, 2015 la 16:00. Dacă confirmarea nu s-a făcut până la data și ora Decembrie 6, 2015 la 16:00, castigatorul de rezervă va fi notificat ca poate beneficia de premiu în intervalul mentionat.

Vă reamintim ca, pentru a beneficia de acest premiu, castigatorul trebuie sa detina permis de conducere categoria B de cel puțin un an și sa aibe varsta de minim 24 ani. Autoturismul va fi predat vineri, 11 Decembrie 2015 la ora 13:00 curat, improspatat și cu plinul făcut și trebuie să fie returnatduminica, 13 Decembrie 2015 la ora 20:00 curat și cu plinul făcut.

text