Închirieri auto / mașini, rent a car în Bucuresti Otopeni aeroport România la cele mai mici prețuri posibile. Mașinile noastre de închiriat în Bucuresti Otopeni România sunt livrate împreună cu serviciile și asistența noastră profesională. Punem la dispoziție cele mai bune oferte de închirieri auto, închirieri mașini, închirieri microbuze, rent a car în Bucuresti Otopeni România și alte orașe din tara. Poți verifica oferta și prețurile noastre pentru închirieri auto, închirieri mașini și închirieri microbuz în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman. Poți alege să primești și să returnezi autovehiculul închiriat la aeroport sau orice altă locație în funcție de preferințele tale. Verifică oferta noastră de închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimbă pe parcursul anului în funcție de perioade și disponibilitate. Securizează-ți mașina de închiriat, autoturismul de închiriat sau microbuzul de închiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bucuresti Otopeni.

Închirieri mașini, închirieri auto, rent a car în Bucuresti Otopeni aeroport, Mașini de închiriat în Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de închirieri auto, închirieri microbuz, închirieri mașini în Bucuresti Otopeni România, mașini noi și ieftine de închiriat în Bucuresti Otopeni.

Închirieri mașini, închirieri auto, închirieri microbuz / mașini de închiriat, rent a car în Iași, Bacău, Suceava, Otopeni, București, Bucharest, Constanța, Valsui, Botoșani, Târgu Mureș, Roman și aeroport incluzând transferuri la cele mai mici prețuri. - Închirieri mașini Bucuresti Otopeni Mașini de închiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni România Închirieri microbuz..


Închirieri auto în Bucuresti Otopeni

Verifică oferta noastră de închirieri auto și profită de cea mai bună ofertă de mașini de închiriat în Bucuresti Otopeni
Citește mai mult

Recenzii clienți închiriere auto!

⭐⭐⭐⭐☆ 4.4 (57 recenzii)

Suntem o agenție de închirieri auto / închirieri mașini (rent a car) de top cu peste 100.000 de Clienți Fericiți.

Agenția a fost fondată în anul 2006 având urmatorul motto: "Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de condus". De atunci, serviciile de închirieri auto / mașini sunt furnizate într-un mod profesionist. Până acum, am făcut fericiți peste 100.000 clienți cu oferte de închirieri auto / mașini la prețuri mici, în cele mai importante orașe: București, Otopeni, Iași, Bacău, Suceava, Vaslui, Botoșani, Piatra Neamț, Cluj-Napoca. Oferta noastră include mașini de închiriat de lux și mașini de buget la prețuri foarte competitive.
Tarife scăzute la rezervarea unui autoturism
Tarife scăzute la rezervarea unui autoturism
Toate prețurile noastre se bazează pe sezonul în care se face rezervarea iar reduceri de până la 30% pot fi aplicate pentru diferite mașini în funcție de disponibilitate și numărul de zile închiriate.
Gestionează rezervarea online
Gestionează rezervarea online
Toate rezervările făcute prin sistemul nostru sunt gestionabile online prin intermediul Platformei de Gestionare a Rezervărilor.
Suport dedicat clienților
Suport dedicat clienților
Din momentul în care ați rezervat și confirmat o mașină, un număr special de telefon vă fi furnizat și unul din consultanții noștri va fi în măsură să vă răspundă la toate întrebările legate de rezervarea efectuată.
Vă garantăm autoturismul
Vă garantăm autoturismul
Nu vrem să vă îngrijorați în legatură cu vehiculul atunci când plănuiți călătoria. Optând pentru serviciile noastre veți avea parte de un autoturism în perfectp stare, livrat în locul și la ora stabilitp, pentru o călătorie lipsită de griji.
Plăți Online pentru serviciile noastre
   Plăți Online pentru serviciile noastre
Începând cu Oct 29, 2021, serviciile noastre de închiriere auto pot fi achitate online, folosind cadul bancar VISA sau Mastercard. Garanția / depozitul vor putea fi în continuare achitate cash/numerar.

Pentru a putea plăti online, după ce rezervarea dumneavoastră este confirmată, în emailul de confirmare trimis se va include un buton de plată. După ce il apăsați se va încărca aria de gestionare a rezervarilor, se va calcula suma ramasă de plată și veți putea accesa opțiunea de plată online a rezervării.

După ce rezervarea este platită, factura se va emite automat pentru fiecare plată / returnare. O copie a facturii se va trimite automat la adresa de email din rezervare.

În continuare se vor putea achita rezervările și în numerar / Revolut sau prin transfer bancar, la livrarea vehiculului.
text