Inchirieri auto / masini, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bucuresti Otopeni Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bucuresti Otopeni Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport, Masini de inchiriat in Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bucuresti Otopeni Masini de inchiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni Romania Inchirieri microbuz..

Distribuie si castiga o masina de inchiriat pentru un week-end

Distribuie si castiga o masina de inchiriat pentru un week-end pe care sa-l petreci asa cum iti doresti!

Descoperiti peisajele frumoase ale Romaniei cu o masina gratuita oferita pentru un week-end. Nu uitati bagajele, camera foto si buna dispozitie. Drum bun!

Iti place sa calatoresti si sa descoperi imprejurimile dar nu dispui de un autoturism propriu sa faci asta? Sau intrebi prietenii daca iti pot imprumuta autoturismul insa nu este posibil? Nu va mai faceti griji! Suntem aici sa va ajutam sa calatoriti mai usor prin tara si am decis ca, pentru un weekend, sa va dam unul din autoturismele noastre. Gratuit! Tot ceea ce aveti de facut este sa distribuiti si sa apreciati aceasta pagina. In acest fel, cu ajutorul acordat de RomanianCarHire.com, furnizor de servicii de inchirieri auto, poti merge intr-o excursie de un week-end cu familia sau prietenii in locuri noi si uimitoare.

Apreciem Romania cu peisajele sale pitoresti si am decis sa o promovam mai mult. Dorim sa o promovam nu doar pentru turistii straini ci mai ales pentru locuitorii acesteia. Astfel, speram sa facem o diferenta si sa ajutam persoanele nevoiase, persoanele care nu-si pot permite un autoturism si doresc sa calatoreasca, persoanele care merita o astfel de experienta dupa o saptamana de munca. Participa la concursul nostru, castiga si bucura-te de experienta! Este mai simplu decat crezi.

Un autoturism gratuit pentru un weekend pe care sa-l conduci acolo unde doresti in Romania? Poate suna prea bine ca sa fie adevarat insa este! RomanianCarHire.com, furnizor de servicii de inchirieri auto, va pune la dispozitie autoturismul in unul din urmatoarele orase: Iasi, Bacau, Suceava, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt sau Roman. Alte orase nu sunt incluse in acest concurs si castigatorul va trebui sa preia si sa returneze autoturismul in unul din orasele mentionate.

Autoturismul (cel putin Categoria Compact - Ford Focus) va fi pus la dispozitie pentru un week-end in data anuntata ulterior de catre organizator. Autoturismul va fi stralucitor (proaspat coafat de spalatoria auto) si pus la dispozitie cu rezervorul plin iar castigatoru trebuie sa-l returneze in aceleasi conditii dupa 48 ore. Scaunul de copil poate fi pus la dispozitie,la cerere, in mod gratuit.

Castigatorul trebuie sa faca fotografii in timpul week-end-ului, incluzand fotografii cu autoturismul pus la dispozitie gratuit si trebuie sa le posteze pe retelele de socializare. Un numar de minim 20 de poze trebuie sa fie facute si apoi puse la dispozitia organizatorului pentru a le include in campaniile sale de marketing.

Concursul se va desfasura in fiecare luna, sau, in cazul in care numarul de distribuiri (persoane inscrise) nu atinge minimul de 200 intr-o luna, va fi reprogramat pentru luna urmatoare. Primul concurs incepe in luna Noiembrie 2015. Acesta va continua pana la sfarsitul lunii sau pana la sfarsitul lunii Decembrie in cazul in care numarul de persoane inscrise este mai mic de 200.

Cerintele minime pentru a putea participa la acest concurs sunt: varsta minim 24 ani si permis de conducere de cel putin 1 an.

Distribuie aceasta pagina si rezerva-ti o sansa de a beneficia de un autoturism, gratuit, pentru un week-end pe care sa-l petreci asa cum iti doresti.

Castigatorii editiilor precedente ai acestui Concurs:

Concursul din Noiembrie 2015 - Premiul se acorda in intervalul 11 - 13 Decembrie 2015

Concursul s-a incheiat in data de Decembrie 1, 2015. Pana la aceasta data, un numar de 252 persoane s-au inscris in concurs dand share si like la pagina concursului.

Fiecare persoana, in ordinea in care au dat like si share, au primit un numar cuprins intre 1 to 252. S-a folosit random.org pentru a stabili castigatorul si rezerva acestuia in cazul in care castigatorul nu confirma faptul ca doreste autoturismul pentru un weekend.

Castigatorul este: Numar 94 - Moisanu Ionut - https://www.facebook.com/profile.php?id=100008514587693

Rezerva castigatorului in cazul in care acesta nu confirma ca doreste premiul sau nu indeplineste conditiile: Numar 51 - Dan Berehoi - https://www.facebook.com/dan.berehoi

Multumim tuturor participantilor si va dorim mult succes la urmatoarele concursuri.

Castigatorul va fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri care ii va trimite un mesaj catre contul de facebook castigator. Castigatorul trebuie sa confirme ca doreste autoturismul in intervalul mentionat prin raspunderea la acel e-mail pana la data si ora Decembrie 6, 2015 la 16:00. Daca confirmarea nu s-a facut pana la data si ora Decembrie 6, 2015 la 16:00, castigatorul de rezerva va fi notificat ca poate beneficia de premiu in intervalul mentionat.

Va reamintim ca, pentru a beneficia de acest premiu, castigatorul trebuie sa detina permis de conducere categoria B de cel putin un an si sa aibe varsta de minim 24 ani. Autoturismul va fi predat vineri, 11 Decembrie 2015 la ora 13:00 curat, improspatat si cu plinul facut si trebuie sa fie returnatduminica, 13 Decembrie 2015 la ora 20:00 curat si cu plinul facut.

text