Inchirieri auto / masini, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport Romania la cele mai mici preturi posibile. Masinile noastre de inchiriat in Bucuresti Otopeni Romania sunt livrate impreuna cu serviciile si asistenta noastra profesionala. Punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto, inchirieri masini, inchirieri microbuze, rent a car in Bucuresti Otopeni Romania si alte orase din tara. Poti verifica oferta si preturile noastre pentru inchirieri auto, inchirieri masini si inchirieri microbuz in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman. Poti alege sa primesti si sa returnezi autovehiculul inchiriat la aeroport sau orice alta locatie in functie de preferintele tale. Verifica oferta noastra de inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz rent a car deoarece aceasta se schimba pe parcursul anului in functie de perioade. Securizeaza-ti masina de inchiriat, autoturismul de inchiriat sau microbuzul de inchiriat din timp pentru a nu pierde ofertele de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car in Bucuresti Otopeni aeroport, Masini de inchiriat in Bucuresti Otopeni aeroport, oferte excelente de inchirieri auto, inchirieri microbuz, inchirieri masini in Bucuresti Otopeni Romania, masini noi si ieftine de inchiriat in Bucuresti Otopeni.

Inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuz / masini de inchiriat, rent a car in Iasi, Bacau, Suceava, Otopeni, Bucuresti, Bucharest, Constanta, Valsui, Botosani, Targu Mures, Roman si aeroport incluzand transferuri la cele mai mici preturi. - Inchirieri masini Bucuresti Otopeni Masini de inchiriat Bucuresti Otopeni Rent a Car Bucuresti Otopeni Romania Inchirieri microbuz..

Distribuie si Castiga o excursie de o zi

Distribuie si Castiga o excursie de o zi

Evadeaza din rutina zilnica si petrece o zi de neuitat vizitand locuri fascinante din Romania. In fiecare luna, 7 castigatori vor avea parte de o experienta minunata in mijlocul unor peisaje pitoresti si vor avea ce povesti.

Apreciem Romania cu peisajele sale pitoresti si am decis sa o promovam mai mult. Dorim sa o promovam nu doar pentru turistii straini ci mai ales pentru locuitorii acesteia. Astfel, speram sa facem o diferenta si sa ajutam persoanele nevoiase, persoanele care nu-si pot permite un autoturism si doresc sa calatoreasca, persoanele care merita o astfel de experienta dupa o saptamana de munca. Participa la concursul nostru, castiga si bucura-te de experienta pentru o zi! Este mai simplu decat crezi.

Castigatorii vor avea posibilitatea sa-si aleaga dintr-o lista locatia pe care vor dori sa o viziteze (mai multe locatii vor fi adaugate sau luate in calcul in curand):

- Manastirile Voronet & Humor,

- Manastirea Putna,

- Cetatea Neamtului & Rezervatia de Zimbri,

- Cheile Bicazului & Lacul Rosu,

- Mocanita Hutulca (Moldovita) & Manastirea Moldovita.

Excursia va incepe la orele 8AM iar intoarcerea va avea loc seara tarziu. Daca un castigator nu poate participa, acesta poate ceda locul sau unei alte persoane care va avea aceleasi drepturi si obligatii ca si castigatorul de drept.

RomanianCarHire.com, furnizor de servicii de inchirieri auto, ofera aceasta excursie gratuita la 7 castigatori in fiecare saptamana. Primul concurs incepe in luna Noiembrie 2015. Acesta va continua pana la sfarsitul lunii sau pana la sfarsitul lunii Decembrie in cazul in care numarul de persoane inscrise este mai mic de 200. Castigatorii trebuie sa faca fotografii in timpul excursiei si sa le posteze pe retelele de socializare. Un numar de minim 20 de poze trebuie sa fie facute si apoi puse la dispozitia organizatorului pentru a le include in campaniile sale de marketing.

Cerintele minime pentru a participa la acest concurs sunt: varsta minim 18 ani.

Distribuie aceasta pagina si inscrie-te cu o sansa pentru a castiga o excursie de o zi intr-o locatie pitoreasca!

Castigatorii editiilor precedente ai acestui Concurs:

Concursul din Noiembrie 2015 - Excursie stabilita pentru data de Decembrie 13, 2015

Concursul s-a incheiat in data de Decembrie 1, 2015. Pana la aceasta data, un numar de 268 persoane s-au inscris in concurs dand share si like la pagina concursului.

Fiecare persoana, in ordinea in care au dat like si share, au primit un numar cuprins intre 1 si 268. S-a folosit random.org pentru a stabili cei 7 castigatori si un numar de inca 7 persoane ca inlocuitori pentru unul sau mai multi castigatori nu vor confirma prezenta.

Castigatorii sunt:

 1. Numar 123 - Adriana Caeriu - https://www.facebook.com/adriana.caeriu
 2. Numar 63 - Roxana Alexandra - https://www.facebook.com/roxana.movileanu.54
 3. Numar 199 - Petrica Popa - https://www.facebook.com/petrica.popa.773
 4. Numar 221 - Ianovici Anca - https://www.facebook.com/ianovici.anca
 5. Numar 104 - Viziru Mihaela - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009063452980
 6. Numar 10 - Ana Maria Rotariu - https://www.facebook.com/ana.rotariu.5
 7. Numar 233 - Lenuta Husaru - https://www.facebook.com/lenuta.husaru

Lista castigatorilor de rezerva, folosita in cazul in care unul sau mai multi castigatori nu vor confirma prezenta, este:

 1. Numar 36 - Paulet Claudia - https://www.facebook.com/paulet.claudia.1
 2. Numar 196 - Alexandra Lori - https://www.facebook.com/alexandra.lori.5
 3. Numar 60 - Anca Cristina - https://www.facebook.com/anca.cristina.3975
 4. Numar 108 - Gabriel Rotaru - https://www.facebook.com/gabriel.rotaru.961
 5. Numar 43 - Tudosa Nicoleta - https://www.facebook.com/profile.php?id=100009920326241
 6. Numar 29 - Craiu Gelu - https://www.facebook.com/craiu.gelu
 7. Numar 91 - Otilia Dimitriu - https://www.facebook.com/otilia.dimitriu

Multumim tuturor participantilor si va dorim mult succes la urmatoarele concursuri.

Castigatorii vor fi contactati de unul dintre reprezentantii nostri care le va trimite un mesaj catre contul de facebook castigator. Fiecare castigator trebuie sa-si confirme prezenta in excursie prin raspunderea la acel e-mail pana la data si ora Decembrie 6, 2015 la 16:00. Daca confirmarea unuia sau mai multor castigatori nu s-a facut pana la data si ora Decembrie 6, 2015 la 16:00, lista castigatorilor de rezerva va fi folosita in ordinea mentionata mai sus.

text